Иво Атанасов, бивш депутат и член на СЕМ Всяко ново е

...
Иво Атанасов, бивш депутат и член на СЕМ Всяко ново е
Коментари Харесай

За левите ментета и оригинала Възраждане гласуваха за актуализация на цената на онези изтребители Ф-16

Иво Атанасов, някогашен народен представител и член на Съвет за електронни медии
 Всяко ново е добре забравено остаряло. В нашия случай Ц освен добре, само че и бързо, скоростно даже. 
Вече три десетилетия от Българска социалистическа партия се отронват фракции, придвижвания и течения, записват се като партии или стилните в последно време цивилен платформи, силят се да влязат в Народното събрание. И все сякаш в името на лявата концепция, на по-съвременните й разновидности, на по-широкото й посланичество в Народното събрание, на по-големите шансове за реализацията й. И все не съумяват. > Елементарно е 
защо  > Когато се разтури къща, може с оживелите тухли  да се направи барака, даже две, че и повече, само че в никакъв случай постройка с мащаба на разрушената. Още по-невъзможно е това, в случай че се събори единствено част от постройката.
Елементарно е, само че все се не помни. Не от напускащите - те са задоволително наясно, че не това е пътят за оцеляване на лявата концепция. А от тези гласоподаватели, които се въодушевяват от думите на спасителите, забравяйки за делата им.
Вече даже историците се затрудняват да посочат какъв брой тъкмо партии се нароиха от Българска социалистическа партия. По-лесно им е да отбележат, че за толкоз време само партията на Александър Томов съумя през 1997 година да влезе независимо в Народното събрание, и то за един мандат. В два-три случая отломките се добираха до парламентарно наличие, само че единствено за по няколко месеца. При всички останали опити, а те бяха многочислени, произлизащите от Българска социалистическа партия обединения освен не минаваха 4-процентова преграда, само че и с жалките си нула цяло и нещо % от гласовете не можеха да се класират даже за дотация.
Всичко това очертава > безсмислието на 
сходни упражнения  > Мая Манолова и Татяна Дончева едвам в този момент се сетиха, че съставляват левите хора. С години те бягаха от това определение
Нито някой колорит на лявата концепция, на който толкоз държи дадена политическа конструкция, смогва да завладее мозъците на по-широчък кръг гласоподаватели, нито пък модерните й аспекти лишават най-малко мъничка част от територията на обичайните възгледи. Новите обединения се появяват като метеори и по същия метод изчезват или се спихват до жалки десети и даже стотни от %. Резултатите на Българска социалистическа партия се утежняват, само че се свива освен нейната парламентарна група, а и общият брой леви депутати. Сумарният резултат, в действителност - недостатък, са намаляващите благоприятни условия да се отстояват ползите на бедните и междинните пластове.
Освен " Левицата! ", друга партия, прилъгваща част от гласоподавателите на Българска социалистическа партия, е " Възраждане ". Най-вече поради антивоенната реторика и поради допустимото за социалистите отношение към Русия. Но и гласовете за тази групировка в последна сметка ще отидат на вятъра, тъй като тя върви по пътя на " Атака ". Партията на Волен Сидеров влезе нееднократно в Народното събрание, водачът й беше трети на президентските избори през 2011 година, а това си е триумф, депутатите й държаха остри речи, имат и забавна телевизия, която не се вписва в мейнстрийма. Когато обаче се стигаше до значими гласувания, примерно при вотовете на съмнение, подкрепяха държавните управления на ГЕРБ. Това спорно държание последователно намали рейтинга им и те към този момент не могат да влязат в Народното събрание. > Подобно лъкатушене 
показва и " Възраждане " > Разпечатката от гласуването в 48-ото Народно заседание от която ясно се вижда, че депутатите от " Възраждане " са подкрепили актуализацията на цената на изтребителите F-16. Костадин Костадинов неведнъж се опита да прикрие този факт, че истината се вижда ясно
На думи е срещу НАТО и войната, само че на 27 юли м.г. гласоподава за актуализация на цената на тези изтребители Ф-16, които купихме през 2019 година и към момента не са ни доставени. Така с гласовете и на УВъзражданеФ тези самолети ще костват по-скъпо на България.
Формацията на Костадин Костадинов влезе за първи път в Народното събрание посредством и на риториката срещу имунизациите против КОВИД. Имат право на такава позиция, несъмнено, лицемерното е, че немалка част от техните депутати се оказаха... имунизирани. 
Същото е и с интензивността им против въвеждането на еврото. И на това имат право, само че когато депутатите им попълниха имуществените си заявления, се видя, > че спестяванията 
им са в евро > Наскоро Костадинов съобщи, че към този момент са събрали 500 хиляди подписа за референдум против еврото и че в случай че получат по-малко гласове на идните избори, това ще е сигурен знак, че вотът е манипулиран. Колко доверчив би трябвало да е човек, с цел да повярва! 
Лидерът на " Възраждане " прелестно знае, че няма по какъв начин всеки, подписал се за референдума, да е последовател на неговата партия, само че го изговаря в общественото пространство. Тъкмо този манипулативен метод, както и разминаването сред думи и каузи, вещаят неприятна вероятност на " Възраждане ". Ще бъде тъпо, в случай че хората прозрат това едвам след време.
На притиснатата в преса сред " Левицата! " и " Възраждане " Българска социалистическа партия й следва тежко тестване на 2 април. > Но тя е направена 
от здрав материал  > повече от 130-годишен, и съперниците й в общественото и антивоенното пространство няма да съумеят и този път да я смачкат. Надграждайки максимата, че новото е не просто добре, само че и бързо и даже скоростно забравеното остаряло, те сами скачат в улея от скорострелната си поява до скоропостижното си изгубване от парламентарното пространство. 
Както се случи с всички сходни преди тях. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР